Gladen Mercedes Boxmore

Mercedes Audio Upgrade


Standaard levertijd

1 - 2 werkdagen

€ 1.149,00
Prijs per set

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Gladen Mercedes Audio Upgrade

 
Beter geluid voor uw Mercedes begint hier. Complete pakketten speciaal ontwikkeld voor diverse Mercedes modellen. Geniet van aanzienlijk beter geluid, krachtige basweergave en meer dynamiek.
 

Gemaakt voor uw Mercedes

Het verbeteren van de audio installatie in een moderne Mercedes is geen sinecure. Standaard luidsprekers passen simpelweg niet in de bestaande, complex vormgegeven openingen. Niet minder dan twee jaar werd er ontwikkeld aan een drietal pasklare oplossingen speciaal voor uw Mercedes.

Sprankelende hoge tonen

Het ontbreken van tweeters is de achilleshiel van het standaard audio systeem van Mercedes. De Boxmore tweeters passen zonder aanpassingen in de standaard openingen en zorgen voor een sprankelende, gedetailleerde weergave van de hoge tonen.

Pasvorm Subwoofers 

Onze subwoofers zijn niet alleen groter, ze zijn ook hoger belastbaar. Daardoor worden de lage tonen accuraat weergegeven en met een veel groter dynamisch bereik. Of u nu luistert naar snelle beats, een drumsolo of een basgitaar, de lage tonen blijven in naadloze harmonie met de rest van de muziek. Dankzij de 3D geprinte adapters passen de woofers bovendien naadloos op de originele lokaties in de voetenruimte van uw Mercedes.

Complete Pakketten

Elk BOXMORE audio pakket wordt compleet geleverd met pasklare luidsprekers, versterker, kabelboom en dempingsmateriaal. Gemaakt voor uw Mercedes en daardoor relatief snel te monteren, zonder ingrijpende aanpassingen aan uw auto. Hierdoor bespaart u op de kosten voor de montage en bent u verzekerd van het optimale resultaat. 

Mercedes Audio Upgrade Pakketten

Model  Uitvoering  Code  Bouwjaar 
C-Klasse Limousine W205 2014 >
  Estate S205 2014 >
E-Klasse Limousine W213 2016 >
  Estate S213 2016 >
  Coupe* C238 2017 >
  Cabriolet* A238 2017 >
GLC   X253 2015 >
  Coupé  C253 2015 >